Како изгледају анђели без Фотошопа? ФОТО

РТС
Како изгледају анђели без Фотошопа? ФОТО

Необрађене фотографије „Викторијиног анђела" Дауцен Крус које су случајно процуриле дале су прилику свима да виде колику улогу Фотошоп има у њеном беспријекорном изгледу. Лијепа Холанђанка заиста има сјајну фигуру, али и њој је потребно мало „пеглања" набора и бокова, као и дотјеривање тена.

Недавно је познати произвођач веша „Викторијас сикрит" грешком објавио необрађене фотографије на којима је један од њихових „анђела" Дауцен Крус.

Сада је јавност у оквиру рекламне кампање за овај бренд добила на увид и „финални производ" односно фотографије „дотјране" у Фотошопу.

Занимљиво је упоређивати „природне" и „фотошопиране" фотографије. Иако је генерални закључак да је Дауцен заиста згодна и да њено тијело нема мана, уредници фотографија су, ипак, сматрали да неке ствари треба поправити.

Тако је стручњак за Фотошоп испеглао наборану кожу која се стварала око појаса када Дауцен заузме позу, док је предео пазуха осми изравнавања подвргнут и посвјетљивању.

Како су фотографије снимане под јаким свјетлом, што природним, што оним са рефлектора, на скоро свакој необрађеној фотографији ова лијепа Холанђанка се мршти, па је и та „несавршеност" морала бити отклоњена.

На неким сликама „анђелу" су мало „стесани" и бокови, промијењена боја купаћег костима који носи, али и уклоњене бретеле са горњег дијела бикинија.

На снимцима су рађене и уобичајене модификације које се тичу посвјетљивања и повећања контраста како би фотографија изгледала што „живље".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана