Како изгледа један дан Викторије Бекам?

Агенције
Како изгледа један дан Викторије Бекам?

Пуно радно вријеме, а у међувремену три вожње до школе и помагање у домаћим задацима представљају свакодневницу за Викторију Бекам...

У интимном дневнику за америчко издање магазина „Харперс Базар" у коме је описала како изгледа њен дан из минута у минут, бивша Спајсица, мајка четворо дјеце и модна дизајнерка открива да је њен свакодневни живот заиста далеко од гламурозног.

Након умивања, туширања и његе тијела у 6 и 15, Викторија обавезно попије чај од нане прије дуплог еспреса. Успут провјерава мејлове (који су стигли из Америке током ноћи), а за све то има само пола сата на располагању прије него што пробуди дјецу у седам.

Док им припрема доручак, успут грицкајући храну и узима воће. У 7 и 50 са дјецом излази из куће, а пошто иду у три различите школе, Дејвид и она се подјеле. Након тога све се своди на посао.

"Мој студио се налази у лондонском насељу Батерсију. У атељеу ради око 80 људи, укључујући и шнајдерке, комерцијалисте. Волим да будем уплетена у сваки аспект производње и пласмана гаредеробе", наводи Викторија у свом дневнику.

Увијек носи двије торбе - једну „женску" и другу већу у коју стају Мекбук Про, ајпед, ајпед мини и ајфон.

У вријеме ручка, око 13 часова обично једе суши (или неки други здрави оброк) на послу са колегама – "Једем и радим у исто вријеме. Волим зелене сокове, али ако ми нису при руци пијем доста газиране воде и чаја од нане"

У 16 часова излази из канцеларије и одлази по дјецу у њихове школе, спрема им ручак код куће а потом их поново вози на ваншколске активности, док се све вријеме брине о маленој Харпер. Често помаже дјеци и око домаћих задатака, а увече још једном провјерава мејлове, будући да се у то вријеме "Америка буди".

Ипак, и најзапосленија жена на свијету мора да нађе вријеме за свог супруга.

"Дејвид и ја волимо да одемо негдје на вечеру, било сами било са дјецом. Највише волимо италијанску и француску кухињу. Не пијем много алкохола, јер сам ноћу често будна због бебе"

Када дјеца легну да спавају око 21 и 30, вријеме проводи са Дејвидом. На спавање одлази између 12 и 1 час.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана