Како данас изгледа мали мргуд који је освојио свијет VIDEO

Агенције
Како данас изгледа мали мргуд који је освојио свијет VIDEO

Грејс ван Катсем у априлу 2011. је имала само три године, а постала је свјетска сензација кад су сви медији објавили њене фотографије са краљевског вјенчања. Осим прелијепе Кејт и њеног изабраника, као и задњице Пипе Мидлтон, ова дјевојчица је такође успјела да доспије у центар знатижеље јавности широм свијета.

Док је јавност жељно ишчекивала први пољубац Вилијама и Кејт на балкону Бакингемске палате, малена Грејс, видно иритирана громогласним аплаузом гомиле, намргођено је покрила уши и освојила симпатије јавности широм свијета. Она је имала значајну улогу, била је дјеверуша, али није била превише очарана раскошним вјенчањем које је цио свијет тако помно пратио.

Она данас има девет година, а њена мајка Роуз Астор на друштвеним мрежама редовно објављује фотографије своје преслатке породице. Грејс, коју је крстио управо принц Вилијам, има и два млађа брата - Рејфа и Чарлија, а многи је, због њеног изражајног лица, у будућности виде као успјешну глумицу. Али ни данас је не краси баш широк осмијех и по томе је препознатљива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана