Како данас изгледа легендарни двојац из Полицијске академије?

GS
Foto: YT

Сјећате ли се легендарног двојца из популарне серије Полицијска академија, који су гледаоцe увијек изнова насмијавали? Знате ли како данас изгледају ови глумци?

Култна серија филмова Полицијска академија је у осамдесетим годинама пред телевизијске екране приковала више милиона гледалаца.

У комедији коју је режирао Хаг Вилсон, појављује се много одличних ликова, а међу гледаоцима су се посебно истакнули и данас 74-годишњи Тим Казурински, који је глумио кадета Свитчака, и 61-годишњи Бобкет Голдтваит, који је у филму одиграо улогу члана насилне уличне банде. Њих двојица и даље су пријатељи и изван филмских камера.

Голдтваит је на друштвеној мрежи Инстаграм објавио заједничку фотографију са снимања Полицијске академије, а уз њу је приложио и фотографију од прије двије године. “Први дан када сам упознао Тима Казуринскија, зграбио сам га и пољубио током нашег првог заједничког призора. 35 година касније, то је и даље најбоља одлука у мом животу”, написао је уз објаву.

Казуринскy се може похвалити успјешном глумачком каријером, која још увијек траје, а највише се прославио на филмском платну, извјештава веб портал Шоу Баз.

Његовог пријатеља Голдтваита из Полицијске академије највјероватније памтите по пригушеним оштрим гласом, који је био његов заштитни знак. Добри дио своје каријере је посветио стенд апу, а у осамдесетим годинама је водио три телевизијске емисије, а касније је наступао у различитим талк емисијама и хумористичким емисијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана