Како Бред Пит обара рекорде у изазову: Ко може најдуже без туширања

GS
Foto: YT

Глумац Џејсон Пристли (54) је у недавном интервјуу говорио о свом некадашњем цимеру Бреду Питу (60) и навикама које су дијелили док су живјели у двособном стану, у вријеме када су тек почињали да граде каријеру.

Глумац познат по улози Брендона Волша из серије Беверли Хилс, 90210 признао је да су он и Бред Пит, док су становали заједно, имали обичај да изазивају једни друге у томе ко може да издржи најдуже без туширања.

Пристли је у емисији Уживо са Кели и Марком признао да је побједник у бизарном надметању управо био Бред, који је увијек могао „најдуже да издржи без туша“.

„Бред, увијек је побјеђивао Бред. Мислим да то више не ради, али тада је могао да дозволи себи да се дуго не тушира“, испричао је Пристли.

Џејсон је такође изнио детаље о томе како су он, Бред и трећи цимер живјели. „Живели смо у двособном стану у заиста ужасном дијелу Лос Анђелеса. У фрижидеру смо држали једино пиво...“

Ово није први пут да је Џејсон јавно говорио о својој претходној животној ситуацији са Бредом. У својим мемоарима из 2014. присјећа се како је једног дана ушао у свој стан и пронашао „високог мршавог момка“ како спава у његовом кревету, преноси Ртс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана