Кајли Миног завела британског принца

Агенције
Кајли Миног завела британског принца

Вијести о новом момку пјевачице Кајли Миног шокирале су њене фанове. Како тврди један аустралијски магазин, славна пјевачица се већ неколико седмица у тајности виђа са британским принцем Ендруом. Њих двоје наводно су се зближили након што је она у фебруару окончала везу са глумцем Џошуом Сасом, за којег је била вјерена.

- Тренутно су нераздвојни. Ендру је заљубљен до ушију - рекао је за магазин "New Idea" извор из палате.

Исти извор тврди да су њих двоје почели да се виђају након што је Ендру (57) контактирао са Кајли (48) да јој пружи подршку, пошто је она окончала везу са 29-годишњим Сасом. Ове вијести обрадовале су краљевску породицу.

- Кајли је неко кога би краљица Елизабета примила у породицу отворених руку. Сви се надају да ће веза потрајати - додаје извор.

Кајли је у фебруару Џошуу истјерала из њиховог заједничког дома, након што је откривено да ју је он варао са колегиницом, шпанском глумицом Мартом Миланс (34). То је била још једна у низу пропалих веза аустралијске пјевачице, која се забављала са Џејсоном Донованом, Мајклом Хачинсом, Оливером Мартинезом, Ленијем Кравицом и Андресом Веленкосом.

Са друге стране, војвода од Јорка био је ожењен Саром Фергусон од 1986. до 1996. и са њом има двије кћерке, принцезу Беатрис (28) и принцезу Еугенију (27). Након развода повезивали су га са многим познатим дамама, међу којима су пословне жене и манекенке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана