Кајли Џенер представила новог момка

Агенције
Кајли Џенер представила новог момка

Ријалити звијезда Кајли Џенер је везу коју је недавно започела са Тревисом Скотом сада подигла на виши ниво, па је цијелом свијету представила свог новог момка.

Пар је гледао кошаркашку утакмицу Хјустон Рокетса против Оклахома Ситија у Хјустону и, сједећи одмах поред терена, привукли су пажњу многих.

Иако се раније шушкало да је млађа сестра Ким Кардашијан након раскида са Тајгом почетком мјесеца одмах започела везу са 24-годишњим хип-хопером, њихова романса до сада није потврђена. Међутим, очевици са утакмице кажу да су "дјеловали заљубљено" и "дефинитивно као пар".

Репер, поријеклом из Хјустона, је у свом родном граду извео и неколико нумера прије почетка утакмице, а подршку је имао са трибина управо од дјевојке.

- Били су врло присни и чинило се као да желе да их људи виде заједно - рекао је извор са лица мјеста за часопис "Пеопле".

Кајли је ових дана била у центру пажње и због рекламе за шминку коју је снимила са сестром Ким. Корисници друштвених мрежа били су одушевљени због могуће сарадње познатих сестара на новој козметичкој линији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана