Када ће се Саша Поповић вратити на посао

Г.С.
Foto: Информер

БЕОГРАД - Оснивач „Гранд продукције“, Саша Поповић, није био присутан на отварању нове сезоне такмичења „Звезде Гранда“ због здравствених разлога.

Иако су постојале спекулације о његовом здравственом стању, водитељка и ПР „Гранда“, Весна Милановић, истакла је да се Поповић тренутно опоравља, али да се очекује његов повратак на посао у скорој будућности.

Поповић је прошле године морао да буде подвргнут операцији жучне кесе, али је истакао да је сада све у најбољем реду. Такође, прије неколико мјесеци доживио је незгоду и поломио ногу, због чега је био у гипсу пуних шест недјеља. Након што му се здравствено стање закомпликовало, одлучио је да настави физикалне терапије у иностранству.

- Оперисао сам жучну кесу. Био сам на магнентној резонанци и тада су видели да морам да оперишем, па сам то одмах и урадио, тако да, што се тога тиче, сада је све у реду - изјавио је Саша Поповић својевремено.

- Сашу врло брзо очекујемо. Саша је тренутно одсутан, али само тренутно, због његовог здравственог стања, али ће нам се брзо прикључити и онда ће вам и он сам рећи све на ту тему. Саша све прати, ништа нисмо урадили у „Гранд продукцији“, а да Поповић то није испратио, у контакту смо свакодневно, имамо његово зелено светло или немамо у зависности колико смо били професионални или нисмо, али наравно да је упућен и да његовог тим то надгледа и добро ради - рекла је Весна, па додала:

- Није у болници. Он је цело лето вредно радио, аудицију био је у Боеграду, Нишу, Тузли, Сарајеву, целог лета спремао све, цела сезона је завршена до оног момента када кандидати треба да испадају - закључила је Милановићева недавно за домаће медије.

С обзиром на Поповићеву одсутност, Воја Недељковић ће привремено замијенити креативног директора, истичући да је та позиција изузетно захтјевна. Он је истакао да је свјестан колико је тешко држати све под контролом, посебно када је ријеч о оцјењивању такмичара и вођењу такмичења, преноси Република.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана