Кад познати извољевају…

Mondo
Кад познати извољевају…

Њујорк - Да ли знате који музичари у рајдерима траже четвртасте диње, паковања “М&М” у којима не смије бити браон бомбона и друга чуда?, преноси Mondo.

Ексл Роуз из “Gans 'n Roses” својевремено је запрепастио организаторе концерта када је тражио посебну, четвртасту дињу каква се узгаја у Азији.

Eminem је прошле године од организатора једног фестивала тражио да му саграде дрвени базенчић за његове кои шаране.

Чланови “Beastie Boys” на врхунцу славе тражили су да их у гардероби обавезно сачекају “кондоми у дугиним бојама”.

Jennifer Lopez инсистирала је да се њена шољица са кафом мијеша кашичицом у смјеру обрнутом од казаљке на сату, никако супротно.

Бенд “Motley Crye” својевремено је од домаћина тражио списак локалних састанака Анонимних алкохоличара, као и боу констриктор дугу “најмање три метра”.

MIA је тражила три статисткиње обучене у бурке, које морају бити “спремне да ђускају”.

Igi Pop из “The Stooges” у рајдеру наводи да му треба и броколи, али да ће га искључиво бацати у канту.

Lili Alen хоће слаткише, “Aerosmith” кувани кукуруз, Britney Spearse  невјероватне количине салате од кромпира, а момци из “Arctic Monkeus” воле да им организатори поклоне “некакав забавни јо-јо”.

Madonna инсистира да јој се обезбједе нове даске за њц шољу, Mariah Carey се брише само розе тоалет папиром, а Barbra Streisand не улази у купатило уколико у њц шољи не плутају ружине латице.

На први поглед, чињеница да “Foo Fighters” траже супу из кесице не чини вам се тако необичном, док не сазнате да то траже само ако им је свирка заказана за сриједу.

Можда најсмјешнији захтјев имали су чланови групе “Van Halen”.

Они су тражили “М&М” слаткише, али су прецизирали да из паковања морају бити извађене све бомбоне браон боје.

Чланови бенда касније су признали да им је за бомбоне сасвим свеједно, него су само хтјели да провјере да ли организатори читају рајдере до краја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана