Јури Брадач: Нудили су ми новац за секс VIDEO

Тања Шикањић
Јури Брадач: Нудили су ми новац за секс VIDEO

Словеначки модел Јури Брадач, који је свјетску популарност стекао појављујући се у спотовима најпознатијих свјетских музичких звијезда, Леди Гаге, Џенифер Лопез и Ејми Вајнхаус, открива да је Ејми, послије раскида са Реџом Трависом жељела да оконча свој живот, те да је на концерту у Београду постала свјесна да је дошла до дна.

Јури признаје да је током каријере имао много неморалних понуда, те да му је било задовољство сарађивати са Леди Гагом.

* ГЛAС: Ви сте главни лик у споту Леди Гаге "Bad Romance". Како је било сарађивати са Гагом?

БРAДAЧ: Леди Гага је прави професионалац. Она пише, смишља кореографије, плеше и пјева. Ништа не препушта случају и све мора да изгледа онако како је замислила. Више од 30 сати смо снимали спот, а екипу која је радила на снимању довозило је 18 аутобуса. И приватно је баш онаква каквом се представља публици. Без проблема се пресвлачила пред нама током снимања, а све вријеме, током пауза, нас је нудила пићем и ако неко одмах не би узео чашу коју му је понудила, одмах би је бацила на под и све просула.

* ГЛAС: Глумили сте и у спотовима Ејми Вајнхаус и Енрикеа Иглесијаса. Са ким је сарадња била најтежа?

БРAДAЧ: За Ејми Вајнхаус сам прије три године снимао спот, у којем се појављујем у улози полицајца. Послије три сата снимања Ејми се посвађала са момком, са којим се послије тога и потукла, тако да јој је сва шминка и фризура била уништена, због чега нисмо могли наставити снимање. Њу је дотукло истовремено конзумирање дрога и седатива. Њена смрт је била велики ударац за музичку сцену. Међутим, она је једноставно жељела да оконча свој живот. Један њен пријатељ ми је рекао да никако није могла да поднесе раскид са Реџом Трависом, те да јој је то био највећи ударац у животу. Он ми је рекао да је Ејми током концерта у Београду постала свјесна докле је дошла.

* ГЛAС: Да ли је и притисак популарности толико јак да га многе звијезде, као што су Бритни Спирс и Линдзи Лохан, једноставно не могу поднијети?

БРAДAЧ: Притисак популарности је огроман, поготово када се млад почнеш бавити овим послом. Одједном стекнеш огроман новац, једноставно не знаш да се носиш са тим и изгубиш контролу. Линдзи Лохан ће се тешко вратити на прави пут, сви уговори и спонзорства су јој отказани. Упознао сам је недуго након што сам почео да се бавим овим послом. Када сам је видио неколико година касније, нисам могао да је препознам, потпуно се уништила. Исти случај је и са Бритни. Био сам у прилици да видим како је са журки уносе у аутомобил, јер је толико пијана да не може сама да уђе. Нажалост, то нису једини случајеви. Све више младих у Холивуду, који су мање познати јавности, завршавају на овај начин.

* ГЛAС: Како Ви успијевате да се одупрете искушењима које са собом носи свјетска слава?

БРAДAЧ: У 25. години сам играо кошарку за словеначког прволигаша и ту сам се научио реду и самодисциплини која ми је много помогла у овом послу. Да сам на пет година прије ушао у све ово, можда бих и сам завршио на исти начин.

* ГЛAС: Да ли сте током каријере добијали неморалне понуде?

БРAДAЧ: Да. Често су ми нудили по неколико хиљада долара за секс.

* ГЛAС: Мушкарци или жене?

БРAДAЧ: И мушкарци и жене.

* ГЛAС: Да ли сте прихватали такве понуде?

БРAДAЧ: Са мушкарцима никада, а са женама о том потом.

* ГЛAС: Да ли сте са неким били "више од пријатеља"?

БРAДAЧ: Да, са Памелом Aндерсон.

* ГЛAС: Пратите ли српску естрадну сцену и да ли бисте некога посебно издвојили?

БРAДAЧ: Свакако. Јако цијеним Жељка Јоксимовића, са којим се и приватно дружим. Најрадије слушам Aцу Лукаса, а од пјевачица ми се највише допада Јелена Карлеуша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана