Југословенке су маштале о овом даси, а њега је тада завела фатална плавуша: Овако изгледа након много година

ГС
Foto: Принтскрин

Горан Милошевић осамдесетих година је важио за најљепшег момка у Београду. Возио је мотор, био је фронтмен групе Генерација 5 од 1979. до 1982. године и за њим су лудовале дјевојке.

Милошевић је још 1996. објавио први солистички албум "Да ли још мислиш на мене", а три године касније услиједила је популарна дуетска песма са сестром Слађаном, "Доста суза".

Публика га, ипак, највише памти из периода кад је био пјевач Генерације 5. Наследио је у чувеном бенду Јована Рашића на мјесту фронтмена и отпјевао најзначајније хитове из њихове прве фазе рада - "Ти само буди довољно далеко", "Долазим за пет минута", "Дублер", "Ти и ја", "Уморан од свега", "Спакуј се, пожури", као и оригиналне верзију баладе "Шта ћемо сад нас двоје", коју је деведесетих бенд снимио и са Ђорђем Давидом.

Његово срце је тада заробила једна од најљепших жена у Београду - Јелена Тинска. Иако је била старија од њега скоро десет година и имала двоје дјеце, њиховој љубави ништа није могло да стане на пут.

Пјесму "Ти само буди довољно далеко" је посветио управо њој како се говори, много су се вољели, али је ипак дошло до растанка.

Данас, Горан који поносно гази 7. деценију и даље пише песме и пјева, а мало њих зна да му је умјетница и певачица Слађана Милошевић сестра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана