Јозга и Стјепан раде на беби

Агенције
Јозга и Стјепан раде на беби

Јелена Розга више не крије своју везу са Стјепаном Хаусером, музичарем из састава 2Celloa, а и њен партнер истиче да би волио да има дијете са својом дјевојком.

 

Иако је хрватска пјевачица од свог партнера старија 9 година, њих двоје савшено функционишу и не стиде се да то јавно признају. Музичара нервира полемика око њихове везе, а признаје да му је Јелена увијек била тиха патња.

"Одавно ми се свиђала, онако мала, ситна, слатка, симпатична и љубазна. А ово љето је учинило своје и ја сам се заљубио у рекордном року", рекао је Стјепан. Иако су кратко у вези, Хаусер прижељкује брак са пјевачицом, а волио би и да ускоро добију дијете.

"Никада интезивније о томе нисам размишљао него сада. Једна слатка мала дјевојчица би нам сигурно употпунила животе", признао је Стјепан за "Информер".

Иначе, прије неколико година, Стјепан није имао тако лијепо мишљење о Јелени. Он ју је једном приликом испрозивао, када је рекао како никада није чуо добар коментар о њој. Изгледа да је пјевачица заборавила на ове ријечи, те тако сада ужива у романси са хрватским музичарем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана