Јована Стојиљковић трудна, чека дијете са познатим хрватским глумцем

Информер
Јована Стојиљковић трудна, чека дијете са познатим хрватским глумцем

БЕОГРАД - Српска глумица Јована Стојиљковић је трудна и чека прво дијете са својим партнером, хрватским глумцем Гораном Богданом.

Богдан и Јована су се заједно појавили на једном догађају у Хрватској, па је било јасно да пар чека прво дијете, те да је глумица у поодмаклој трудноћи, тврди Информер.

Веза 43-годишњег хрватског глумца и 11 година млађе српске глумица, која је публици најпознатија по улози у филмовима "Јужни ветар" и "Вера", у једном тренутку је прекинута, али су Јована и Горан схватили да не могу једно без другог, те су обновили везу крајем 2021. године, само неколико мјесеци након раскида.

Горан и Јована одавно су отпочели заједнички живот у Београду, а Загрепчанин воли да се похвали да има три дома у три града.

- Срећан сам што имам три дома. Сматрам Београд својим домом и стварно ми је предивно, дуго сам овде и волим овај град и Беогађане. Срећан сам што имам и Широки, Загреб и Београд као свој дом. Имам кревет свуда и то ми је прелепо. Некад ми је тешко и фали ми то усидрење, али и кад се усидрим имам осећај да ме тера пут даље. То је и проклетство и благослов. Најнапорније од свега ми је паковање, све држим у гепеку у колима и онда само узмем шта ми треба - говорио је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана