Јована Стевановић мис Републике Српске

Г.С.
Јована Стевановић мис Републике Српске

Лијепа Јована Стевановић из Бијељине понијела је ласкаву титулу мис Републике Српске која је бирана јубиларни, 20. пут.

На такмичењу које је одржано у сриједу увече у Дјечијем позоришту Републике Српске публици се представило 28 дјевојака, а само њих десет пласирало се директно за "Избор за мис БиХ".

Стевановићева је, такође, проглашена и за најљепшу дјевојку Семберије, гдје похађа средњу Економску школу. Највише гласова публике добила је Сњежана Мишовић, која је проглашена за мис телевотинга.

Као и сваке године, дјевојке су се представиле у свом најбољем свјетлу, мијењајући одјевне комбинације. Ведре и шармантне, пистом су се шетале у модерним пословним, свакодневним, елегантним, као и комбинацијама за плажу.

И док су се дјевојке одмарале од кореографија и пресвлачења, бањалучки састав "Аифел" премијерно је извео свој нови сингл "Ко ли ми те сада љуби", а послије њега присутне је забавила и пјевачица Милица Павловић.

Ово вече било је посебно, јер је обиљежено 20 година одржавања ове манифестације. Публика је имала прилику да се присјети и свих дјевојака које су некада освајале ову титулу. И док су дјевојке са нестрпљењем чекале крај да би сазнале која је од њих проглашена најљепшом, на сцени се појавио и пјевач Deen.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана