Јована Јанковић показала бурму

Глас Српске
Јована Јанковић показала бурму

Иако су се Јована Јанковић и Жељко Јоксимовић вјенчали далеко од очију јавности, бурма атрактивне водитељке је прекјуче ујутро пружена на увид гледаоцима јутарњег програма ТВ "Пинк"!

Наиме, новопечена госпођа Јоксимовић је одмах по повратку са Малдива, гдје се заклела на вјечну вјерност познатом кантаутору, отишла на своје радно мјесто, то јест пред телевизијске камере, које су, осим њених дугих ногу у стандардној мини сукњи, снимиле и вјенчани прстен од бијелог злата!

Јанковићева је тако премијерно приказала бурму коју носи на домалом прсту, а судећи по њеној гестикулацији, није ни покушавала да је сакрије. Прстен је засијао у тренутку док је укрштала руке, а осмијех јој није силазио с лица, па се може закључити да јој статус удате жене веома прија.

Занимљиво је да је Јована и вјеренички прстен који јој је Жељко поклонио прије отприлике годину дана такође показала на свом радном мјесту. Необичан и упадљив комад накита сијао је тада на њеној лијевој руци, на којој се налази и дан-данас, а сада му друштво прави и бурма, коју водитељка носи на десној руци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана