Јована Јанковић о раскиду: Наша љубав се угасила

Глас Српске
Јована Јанковић о раскиду: Наша љубав се угасила

Да би зауставила сва медијска нагађања око раскида са пјевачем Жељком Јоксимовићем, водитељ Јутарњег програма Јована Јанковић открила је разлоге раскида са пјевачем.

- Да бих ставила тачку на све спекулације, медијска преувеличавања и сензационализам, желим да се обратим јавности која је показала појачано интересовање за Жељкове и моје, искључиво личне и приватне односе. Надам се да после овог мог саопштења неће више бити потребе за претеривањима свих врста, неукусним и недоличним коментарима и Жељковим и мојим даљим повлачењем по медијима у вези са ствари која је само и искључиво наша. После три године наше узајамне велике љубави, Жељко и ја заиста више нисмо заједно. Као и свака веза, и наша је имала успоне и падове, несугласице и изузетне и лепе тренутке, али најправичније би било рећи да се наша љубав на крају некако сама угасила, о чему смо се обоје сагласили, разговарали и донели одлуку као зрели људи који су делили живот три године - рекла је Јована у саопштењу.

Наводно су Жељко Јоксимовић и Јована Јанковић раскинули везу прије петнаестак дана. Једна од најљепших љубавних прича, која је трајала скоро три године, завршена је двије седмице послије вјеридбе.

- Већ неко вријеме љубав између Жељка и Јоване трпи због несугласица и размирица. Сви су мислили да је вјеридба знак да су превазишли трзавице, али недуго потом обоје су одлучили да је најбоље да раскину. Разлаз је споразуман, без уплитања треће особе. Жељко је за викенд имао концерт у Вараждину и, иако је направио одличну атмосферу, на његовом лицу се видјело да није срећан - прича извор близак пару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана