Јована имала ванматеричну трудноћу

Курир
Јована имала ванматеричну трудноћу

Београд - Манекенка и учесница ријалитија “Фарма” Јована Николић пребачена је у Гинеколошко-акушерску клинику због обимнног крварења, а љекари смуњају на ванматеричну трудноћу, преноси “Курир".

Наиме, Јована је на “Фронт” пребачена због обилног крварења, а љекари су је задржали на додатним испитивањима јер сумњају да је ријеч о ванматеричној трудноћи или цисти на јајнику.

Њој је тим љекара тако читавог дана радио анализе и постоји могућност да се она неће враћати на имање у Лисовић.

Задруга је синоћ прочитала саопштење у којем је писало да ће се манекенка ако све буде у реду вратити на имање.

- Јована је због здравствених проблема у болници, и биће до сутра у болници. Уколико дају позитивну одлуку, Јована ће се вратити на “Фарму” – саопштено је из задруге. 

Јована Николић је јутрос након прегледа у Дому здравља због здравствених проблема, а по савјету љекара примљена у болницу гдје се и тренутно налази.

Јована ће све до сутра бити на испитивањима и под надзором љекара, а само од резултата који се добију и мишљења доктора зависи да ли ће се вратити на “Фарму”“, писало је у саопштењу.

Јована се прексиноћ повјерила дечку Данијелу да је можда трудна и да има јаке болове.

- Ја сам хиперсензитивна и начин како се то одржава на мене и моје тело. Било је изузетака, али не осећам, нити ме боле или само доле... Али што се тиче бола, први пут - објашњавала је манекенка.

Данијел се у моменту ухватио за главу, а Јована га је питала што црвени. 

- Ја то не бих волела, али ако јесте, сматрам да нисам погрешила ни у чему и да би то било ОК, ако ти то нешто значи - рекла је Јована, а Данијел ју је загрлио.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана