Јована имала спонтани побачај!

Курир
Јована имала спонтани побачај!

Београд - Данијел Алибабић и Јована Николић открили су у једном интервјуу да је манекенка имала спонтани побачај за вријеме боравка на “Фарми”, за који је сазнала током дводневног одсуства са имања, преноси “Курир”.

Наиме, иако су се трудили да буду насмијани и расположени, овај пар је пролазио кроз веома тежак период, јер је манекенка изгубила бебу.

Јована и Данијел договорили су се да не причају о томе пред камерама, јер нису жељели ничије сажаљење.

- Ја сам људима са којима сам била блиска на фарми рекла шта се догодило, а они су нас максимално испоштовали и ћутали о томе. Наравно да ми је у том тренутку било тешко, била сам психички сломљена, као и свака жена која изгуби бебу - испричала је Јована и додала да ју је Данијел наговорио да потражи помоћ продукције јер се жалила на болове у стомаку.

- Прво су ме одвели у амбуланту у Барајеву, али како тамо нису могли да утврде о чему се ради, отишла сам у Гинеколошку клинику „Народни фронт”. Иако су прво мислили да имам ванматеричну трудноћу, испоставило се да сам имала спонтани побачај - рекла је Николићева.

Пар се тренутно не одваја, Јована ће се ускоро преселити привремено у Подгорицу, након чега ће заједно на јесен живјети у Београду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана