Јована Граховац мис Републике Српске

Aгенције
Јована Граховац мис Републике Српске

Бијељина - Јована Граховац из Мркоњић Града освојила је титулу мис Републике Српске за 2012. годину, док је титула мис Балкан ТВ фешн додијељена Александри Клачар из Пала.

На манифестацији, која је одржана у Етно-селу "Станишићи" код Бијељине, међу 30 дјевојака изабрано је тринаест које су се пласирале у финални Избор за мис БиХ за 2012. годину, који ће бити одржан 20. јуна.

Дјевојке које су се пласирале су Бојана Херцеговац, Јелена Јовић, Теодора Сушић, Јована Граховац, Јелена Лукић, Лорена Лола Сладојевић, Александра Савић, Александра Клачар, Јована Ђурић, Сања Вуковић, Ања Ђудуровић, Глорија Вујичић и Весна Марковић.

Свих 30 дјевојака три пута су излазиле на сцену да би се представиле у џинсу, купаћим костимима и свечаним вечерним хаљинама, које су креирале Свјетлана Вучковић и Едина Османчевић.
У музичко-ревијалном дијелу учествовали су група "Александрија", Јелена Ристић, Слађана Делибашић, Плесни студио "101" из Бијељине, Плесни клуб "Себастијан" из Брчког и многи други извођачи. Водитељи програма били су Сања Поповић и Слађана Пејић.

Покровитељ манифестације било је Министарство трговине и туризма Републике Српске и општина Бијељина, која је домаћин Избора за мис Републике Српске, док је медијски покровитељ Радио-телевизија Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана