Joш увијек нераздвојни, иако ју је варао

Aгенције
Joш увијек нераздвојни, иако ју је варао

Познати глумац Дејвид Духовни лијечио се од зависности од секса и порнографије, а након десет година брака са глумицом Теом Леони, признао јој је да је варао. Међутим, јака љубав ипак је одржала овај брак.

Током снимања познате серије "Калифорникација" глумац је признао како има много сличности са главним ликом из серије и да, баш као и он, не може да одоли лијепим женама.

Дејвид је своју супругу Теу упознао још 1992. , али су почели да се забављају тек 1997. године. Када су почели везу многи су предвиђали да неће дуго трајати, а Теа је за Дејвида рекла да је непоправљиви шармер коме ретко која жена може да одоли.

Све је било идилично у овом браку и баш када је изгледало да је љубав најјача, глумац се пријавио у центар за одвикавање од секса и порнографије.

Духовни је тада Теи признао како јој је дуго био невјеран и како није могао да престане да гледа порно филмове. Теа је тада хтјела да се разведе, али је превелика љубав међу њима, али и њихово двоје дјеце, ипак пресудило да брак опстане. Теа је дала улитиматум Дејвиду да се што прије излечи или ће га напустити.

И у току лијечења, глумица је била уз супруга, чак су у неком тренутку и обновили брачне завјете, али су се нешто касније појавиле спекулације да је Теа варала супруга с Билијем Бобом Тортоном.

Иако су 2011. године објавили да се дефинитивно разводе, ипак су се на крају одлучили за још једну шансу.

Тада је једна Теина пријатељица рекла како су они луди једно за другим и да се никада неће растати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана