Још није добила званичан развод, већ се сели и спрема за удају

Агенције
Још није добила званичан развод, већ се сели и спрема за удају

Иако се још није званично развела од Бреда Пита глумица и редитељка Анђелина Џоли већ увелико планира нови брак. Недавно је “откривена њена озбиљна љубавна веза са анонимним филантропом из Лондона. Ако Медокс (15), Пакс (13), Захара (11), Шајло (10) и близанци Вивијен и Нокс (8) дају зелено свjетло, пар може почети са припремама за вjенчање.

"Анђелина је чекала да се слегне прашина око развода, па да уведе свог дjечка у животе своје дjеце. Посебно је забринута како ће реаговати Медокс и Пакс", открио је за магазин "InTouch" извор близак глумици.


Иако се веома мало зна о новом избору холивудске диве, Бред Пит каже да није знао да се она већ виђа са неким и да планира брак.

"Бред обожава њихово шесторо дjеце и покушава да што више буде са њима. Чак је недавно тајно боравио у Камбоџи, гдjе је Анђелина заједно са свим клинцима била на промоцији свог филма "Прво су ми убили оца". Она баш и није била одушевљена његовим доласком, али глумац је ипак успио да се у неколико наврата види са дјецом", рекао је неименовани извор америчким медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана