Jош једна жртва П Дидија: Тврди да је репер дрогирао, силовао и натјерао да абортира

Г.С.
Jош једна жртва П Дидија: Тврди да је репер дрогирао, силовао и натјерао да абортира

Репер Шон П Диди Комбс суочава се са још једном оптужбом за сексуално насиље.

У новом грађанском поступку, жена - идентификована под псеудонимом Џејн Доу - тврди да ју је више пута силовао и дрогирао у кућама музичког могула и да је остала трудна након једног од сусрета.

Најновија тужба поднесена је у петак против Комбса, његових компанија и неколико сарадника, а тражи неоткривену одштету за физичке повреде, тешке емоционалне болове, понижење, анксиозност и другу штету.

Жена тврди да је упознала Комбса у иностранству 2020. године и да су се напади и узнемиравање наставили све до јула ове године, преноси Кликс.

Она тврди да су је често присилавали и малтретирали да путује до Комбсових домова у Њујорку, Лос Анђелесу, Мајамију и другим градовима, а током сваке посјете репер ју је тјерао да „изводи шоу“ за њега.

У једном сусрету за који се тврди да се догодио у јулу 2022. године, жена тврди да се онесвијестила након што је била присиљена да узима лијекове који су укључивали кетамин.

Касније је наводно направила тест на трудноћу и рекла Комбсу да је позитиван. Рекла је да је сарадник музичког продуцента више пута захтијевао од ње да абортира. У тужби се наводи да је имала побачај.

Подсјећамо, у оптужници објављеној прошле седмице, полицајци су заплијенили велике количине беби уља и лубриканата у његовим домовима у Мајамију и Лос Анђелесу. Осим тога, такође су открили ватрено оружје и муницију са оштећеним серијским бројевима.

Власти вјерују да су многе боце беби уља и лубриканта кориштене као залихе за Комбсове озлоглашене забаве на којима су се често конзумирали алкохол и дроге.

Према тврдњама жртава, забаве су понекад трајале данима, а укључивале су више комерцијалних сексуалних радница и различите наркотике, које је П Диди дијелио жртвама како би биле послушне.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана