Још једна жена тужила Стивена Тајлера, тврди да ју је сексуално напао 1975. године

Tanjug
Foto: Twitter

ЊУЈОРК- Друга жена поднијела је тужбу за сексуални напад против Стивена Тајлера, наводећи да ју је пјевач рок бенда Аеросмит напао два пута у једном дану када је била тинејџерка 1975. године.

Жана Белино поднијела је данас тужбу против Тајлера (75) у Њујорку, тврдећи да је претрпјела „физичке, психичке и емоционалне повреде” након што је музичар опипао, пољубио и симулирао секс без њеног пристанка.

 „Она сада има 66 година и патила је у тишини, понижењу и срамоти толико година, и имала је храбрости да сада исприча своју причу”, рекао је њен адвокат Џеф Андерсон за магазин Пипл. 

Тајлеров представник, као и адвокат, нису одмах одговорили на захтев за коментар. У жалби Белино наводи да је потписала уговор са дечјом агенцијом за моделирање и да је на дан када је упознала Тајлера отпутовала из своје куће у Квинсу на Менхетн на модну ревију.

 Пријатељ је тада наводно договорио да се сретну са Аеросмитом на забави у хотелу Ворвик. На крају, Белино, која каже да је тада имала око 17 година, и њен пријатељ сусрели су се са Тајлером, који је тада имао око 27 година, и са његовом пратњом су заједно прошетали 6. авенијом. 

Тајлер ју је изненада зграбио и угурао у телефонску говорницу, где јој је, како се наводи у тужби, „забио језик у грло” док је „држао заточену” у кабини и „ставио руке на њено тело, груди, задњицу и гениталије, померајући и скидајући одећу и приковавши је уз зид телефонске говорнице.” 

Белино је навела да је инцидент био њено прво сексуално искуство и да је покушала да се бори против „много јачег” Тајлера. 

На крају је, како наводи ослободила десну руку и ухватила га за потиљак, повукла га за косу и подигла колено, а он је напустио телефонску говорницу.

 У притужби се каже да је тинејџерка почела да плаче, а Тајлер је замолио да дође у његову собу. Истиче се да је као резултат инцидента, Белино претрпела „тешку и трајну емоционалну патњу, физичке манифестације емоционалног стреса, срамоту, понижење, физичке, личне и психичке повреде”. 

Она такође тврди да је након тога била хоспитализована и да је добила лекове, који су јој и даље потребни да би се изборила са траумом. Затражила је суђење пред поротом и неодређену одштету “која ће јој у потпуности и правично надокнадити” претрпљену бол. 

Њен поднесак долази отприлике годину дана након што је Тајлер оптужен за сексуални напад и злостављање малолетника у тужби коју је поднела Џули Мисли, која је тврдила да је имала сексуални однос са звездом када је била тинејџерка 1970-их година. Она тврди да је Тајлер убедио њену мајку да му додели старатељство над њом када је имала 16 година како би могли да имају сексуални однос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана