Још један фудбалерски троугао: Отео пријатељу жену, јер је села поред њега

Агенције
Још један фудбалерски троугао: Отео пријатељу жену, јер је села поред њега

Љубавни троугао фудбалера Маурија Икардија, Ванде Наре и Максија Лопеза један је од најинтригантнијих троуглова у свијету спорта.

Двојица фудбалера били су блиски пријатељи, док сексепилна Ванда није покварила тај однос.


Од госпође Лопез постала је госпођа Икарди, а колико су затегнути односи бивших другара видјело се недавно на утакмици Сампдорије и Интера, на којој је Макси одбио да се рукује са Мауријем.

Занимљив преокрет се десио када се појавила аутобиографија Икардија у којој он износи детаље упознавања са Вандом.

У књизи фудбалер, између осталог, пише:

"Дан прије него што сам кренуо на турнеју у Америку, добио сам поруку од Ванде, што ме изненадило јер сам обично причао с Максиијем, не с њом. Питала ме да ли могу да јој купим нови ајпед. Али то ме је подстакло на размишљање. Да ли Ванда заиста жели таблет или само повод да ступи у контакт са мном?"

Додао је и слиједеће:

"Кад сам се вратио у Милан, прва ствар коју сам направио била је то да сам јој се јавио. Морао сам да јој дам ајпед, па се створила сјајна прилика за сусрет. Дописивали смо се и почели смо да слободније причамо. Написала ми је:

"Мауро, Макси и ја идемо на крстарење с Гонзалом Бергесијом и његовом жену. Зашто не пођеш с нама?"

Узбудљив дио је тек услиједио:

"Наравно да сам желио да будем са њом. Док сам био сам на другом крају брода, лежао на кревету и слушао реге, Ванда се изненада појавила и сјела крај мене, без икаквог срама. Тачно у том тренутку њен брак с Максијем се завршио".

Лопез је остао сам, Икарди и Ванда су се вјенчали. На Инстаграму објављују низ заједничких фотографија и снимака од којих су неки веома сочни, попут оног снимљеног у јулу ове године на Ибици.

И Лопез је створио своју породичну луку, пронашао је нову љубав физички сличну бившој жени.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана