Јоксимовићи спремни да љубав крунишу пред Богом

Агенције
Јоксимовићи спремни да љубав крунишу пред Богом

Жељко и Јована Јоксимовић, након што су се вјенчали прије двије године на Малдивима, одлучили су да своју љубав крунишу пред Богом.

Пјевач и водитељка ће за десет дана направити велико свадбено весеље, након што судбоносно "Да" изговоре и у цркви, пише Ало.

"Јована и Жељко су се пре две године венчали на Малдивима, а сада су одлулили да обаве и црквено венчање. С обзиром на то да су тада били далеко од пријатеља и родбине, договорили су се да након што се венчају у цркви, приреде и велико славље. Одлучили су се да свадбу направе половином септембра, јер у том периоду Жељко нема наступе, а и сви пријатељи и рођаци су у Београду, па могу да се окупе", рекао је извор листа.

Извор близак пјевачу и водитељки каже како ће на свадби имати око 150 гостију, а како не би губили вријеме око организације, ангажовали су агенцију која се бави организовањем вјенчања.

"Не знам да ли ће Јована носити раскошну венчаницу, није причала о томе, мислим да жели да њена тоалета тог дана буде изненађење за све. Сигуран сам да ће бити весело, јер када Јоксимовићи праве журку, увек се сви добро приведу", додаје извор.

Подсјетимо, познати пар почео је да се забавља 2008. године, одмах послије Евровизије коју су заједно водили, након чега је Јована раскинула вјеридбу са Александром Зеремским, а Жељко са дјевојком Адрианом Чортан.

Након четири године везе, водитељка и пјевач су се вјенчали на Малдивима, а прије 5 мјесеци постали су родитељи дјечака Косте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана