Јокса пјевао Јовани на концерту

Aлександра Рајковић
Јокса пјевао Јовани на концерту

Жељко Јоксимовић отпјевао је заједно са бањолучком публиком пјесму "Љубави" са новог албума. Осим публике, која је са одушевљењем пропратила концерт, ништа мање еуфорије није показала ни Јоксина дјевојка, телевизијска водитељка Јована Јанковић. Јанковићева је концерт пратила из VIP ложе, а на све пјесме, током цијелог наступа, реаговала је широким осмијехом.

Популарни пјевач је, случајно или намјерно, неколико пута гледао у правцу лијепе водитељке, па је изгледало као да пјева специјално за њу.

Публика је еуфорично пјевала нове пјесме "Љубави" и "Жена за сва времена", али и старе хитове попут "Има нешто у том што ме нећеш", "Црнокоса", "Заборављаш", "Леђа о леђа"... 

- Звук који сам чуо када сам се појавио на бањолучком концерту ме оборио с ногу, истог секунда. То тешко може да се напише или камера да сними. Оно што ја осећам изнутра је нешто специфично, ово није фраза, већ осећање које је реално - рекао је за "Глас Српске" Жељко Јоксимовић.

Он каже да је био сигуран да ће пјесма "Љубави" добро проћи код публике.

- Обично из студија сваки пут понесем кући CD, преслушавам песме, гледам да ли сам нешто пропустио... Овог пута понео сам кући само песму "Љубави", тако да она има ту неку магију. И сад кад је чујем, осећај је чудан, има неку моћ - испричао је Жељко.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана