Јоко: Џон би одлијепио на Фејсбук

Глас Српске
Јоко: Џон би одлијепио на Фејсбук

Удовица славног "Битлса" Џона Ленона, Јоко Оно каже да би Ленон био одушевљен интернетом, а посебно сајтовима као што су "Фејсбук" и "Твитер".

Јоко у интервјуу за "Дејли мејл" објашњава да није она разорила "Битлсе", открива чија јој се задњица свиђа и коме је послала фотографију са аутограмом на којој су она и Џон у кревету.

- Да је Џон жив, одлијепио би на сајтове као што су "Фејсбук" и "Твитер". Иако би имао 70 година, сигурна сам да би стално постављао и мијењао статусе, слао поруке и ширио свијетом своје мишљење о свему и свачему. Везивала нас је та радозналост и енергија. Ја имам 77 година и не могу да се одвојим од "Твитера" - рекла је умјетница, коју многи фанови "буба из Ливерпула" криве за распад бенда.

- "The Beatles" су били четворица веома комплексних људи. Моја мала рука није могла да разбије везу међу њима, сами су схватили да је дошао крај - објаснила је Јоко.

Умјетница је додала и да јој се допада "задњица Леди Гаге", коју је имала прилику да види када су заједно наступале, али и да је Робију Вилијамсу и његовој жени Ејди Филд послала фотографију себе и Ленона у кревету.

- Чула сам да себе називају "нови Џон и Јоко", пошто су по цијели дан у кревету, па сам им послала нашу слику у кревету са аутограмом. Волим да се повезујем са људима на различите начине - закључила је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана