Јоаким Лев: Нисам хомосексуалац

Глас Српске
Јоаким Лев: Нисам хомосексуалац

Селектор њемачке фудбалске репрезентације Јоаким Лев дао је врло приватан интервју новинарки "Њелта", у којем је најмање говорио о фудбалу.

Селектора прати глас да је притајени хомосексуалац, те да је његова увијек савршена и идентична фризура заправо перика.

- Да, чуо сам гласине о мом хомосексуализму. Што бих вам уопште о њима могао рећи? Као и онима о тупеу. Наравно да ни то није тачно. Питајте моју супругу - рекао је Лев.

У недавно емитованој епизоди популарне њемачке телевизијске серије "Таторт" или "Мјесто злочина", два јунака збијала су шале на рачун њемачке фудбалске репрезентације:

- Знате ли да је половина њемачке репрезентације педерска, укључујући стручни штаб - реченица је из серије која је разгњевила спортског директора репрезентације Оливера Бирхофа.

- Мислим да је штетно и тужно што се важност националне екипе злоупотребљава за потребе нечијег квазихумора. Та реченица, истина је, нема баш никаквог значаја. Aли, ја на њу гледам као на напад на моју породицу, а моја породица је фудбалска репрезентација Њемачке. Зато је и мени лично засметала - изјавио је селектор чији је надимак Јоги.

На поновно питање репортерке "Welta" о тупеу, Лев је казао:

- Глупост. У овој професији човјек је изложен големој количини глупости.

- Ето, увјерите се сами и повуците ме за косу - изазвао је Нијемац новинарку која је касније открила да се на то одважила.

- Учинило ми се да је коса права - констатовала је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана