Јестровић хоће да сакрије порно-снимак

Глас Српске
Јестровић хоће да сакрије порно-снимак

Ненад Јестровић, бивши фудбалски репрезентативац, затражио је да се на суђењу оптуженима за његово уцјењивање забрани улазак новинарима да би спријечио да у јавност исцуре детаљи секс афере чији је он главни актер.

Како пишу медији, порно-снимак са Јестровићем у главној улози неће бити емитован у судници како фудбалер, који има статус оштећеног, не би био доведен у непријатну ситуацију.

- Спорни порно-снимак су већ гледале истражне судије, а веће га је видело пре главног претреса, тако да ће видео-клип с експлицитним сценама бити уврштен у списе као материјални доказ - каже саговорник из суда.

За уцјењивање познатог фудбалера оптужене су четири особе, које су за откуп снимка од познатог спортисте тражиле 200.000 евра. Тужилаштво је подигло оптужницу против главног "режисера" филма Филипа Стојановића (23), "глумице" Aнгелине Мисиркић (22) и његових пријатеља Срђана Докмановића (23) и Дејана Јовановића (23) због сумње да су у фебруару 2008. уцјењивали Јестровића порно-снимком, пријетећи му да ће га објавити у јавности уколико им не да паре.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана