Jеловник Софије Вергаре: 5 оброка дневно за савршен изглед

mondo.rs
Jеловник Софије Вергаре: 5 оброка дневно за савршен изглед

Погледајте којим то намирницама лепа глумица Софија Вергара одржава витку линију....

Осим што иде на јогу, плеше и вози бицикл, лијепа Софија једе пет оброка дневно, али не одриче се сладоледа и колача, а посебно воли оне чоколадне.

Вергара за доручак једе свјеже воће и кувано поврће, заједно са воћним напицима и каже да јој овакав оброк помаже да се "напуни" енергијом на почетку дана.

За прву ужину, Софија воли да се почасти нечим слатким - најчешће сладоледом, а каже да јој ова посластица помаже да убије жељу за слаткишима. Када је ријеч о ручку, ова љепотица највише воли да једе тестенину.

"Волим да једем здраво, али не желим да постанем опсједнута тиме и због тога себи дозвољавам да се почастим неким не баш здравим намирницама", истиче она.

Друга ужина подразумева унос воћа или житарица, уз чашу сока. Такође, каже да пије доста воде како би убрзала сагоревање масти, али се труди и да једе намирнице које природно садрже воду - лубеницу, краставац...

За вечеру једе мање оброке, а бира углавном намирнице које садрже што мање угљених хидрата - дакле, тек толико да не легне у кревет гладна.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана