Јелисавета Орашанин одмара на јахти у Црној Гори, многи се питају са ким љетује

Г.С.
Foto: Инстаграм

Глумица Јелисавета Орашанин веома је активна на друштвеним мрежама, гдје са пратиоцима дијели тренутке из свакодневног живота.

Јелисавета Орашанин тренутно ужива на одмору у Црној Гори, а колико се добро проводи свједоче и њене објаве на Инстаграму.

Наиме, глумица је подијелила низ фотографија и снимака са јахте, а у пловидби морем уживала је са пријатељима, преноси Српска Инфо.

Јелисавета је позирала без трунке шминке, а сви су били одушевљени њеним теном и природном љепотом.

Такође, Јелисавета не крије да води здрав начин живота у који су укључени редовни тренинзи, а када се скинула у бикини сви су имали прилике да виде резултате вјежбања.

Иначе, и Јелисавета Орашанин се подвргла естетским операцијама, укључујући силиконске импланте у груди и то како се писало 300 кубика. Осим тога, глумица је кориговала и усне, јагодице и користила ботокс, преносили су домаћи медији.

– Операција је била још прије неколико мјесеци, па је услиједио период опоравка. Једва је чекала да покаже нове груди, па је очекивала да ће слика коју је подијелила на друштвеним мрежама покренути различите коментаре. Није хтјела да претјерује, већ је кориговала груди у складу са грађом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана