Јелисавета и Тео спремају вјенчање?

Агенције
Јелисавета и Тео спремају вјенчање?

Глумица Јелисавета Орашанин и кошаркаш Милош Теодосић изгледа да су ријешили да своју кратку романсу крунишу браком.

Атрактивна глумица похвалила се другарицама да ће она и српски кошаркаш за неколико мјесеци стати на луди камен, а извор близак пару открио је да њих двоје никад нису били срећнији.

Они који их познају кажу да су створени једно за друго, али и да је Тео у лијепој глумици пронашао све што је тражио.

Иако за сада ова веза функционише на даљину, Јелисавети не пада тешко да викендом путује у Москву у посјету свом партнеру. И Тео долази у Београд када му обавезе дозволе и сваки пут када су заједно труде се да своју везу сакрију од јавности. Пут до љубавне идиле није био лак ни за Јелисавету ни за Милоша. Њихова романса је разоткривена када је Јелисавета у фебруару виђена у Москви на трибинама током Теодосићеве утакмице. Већ сљедећег дана Тео и његова дјевојка су истим летом допутовали у Београд, а на аеродрому "Никола Тесла" су заједно прошли пасошку контролу.

Јелисавета је прошле године раскинула седмогодишњу везу са глумцем Вуком Костићем.

- Ми једноставно нисмо осећали потребу да о томе обавештавамо медије и причамо о приватном животу. Кажем ово да не испадне да смо "направили глупост" када се пише и прича овако, нас двоје нисмо заједно, али и даље имамо диван однос - рекла је тада Јелисавета.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана