Јелени Томашевић запела хаљина на концерту

Глас Српске
Јелени Томашевић запела хаљина на концерту

Својим првим солистичким концертом Јелена Томашевић је у понедјељак отворила концертну сезону у Позоришту на Теразијама, јавио је Танјуг.

Млада пјевачица, која је осим по музичкој каријери позната и по недавно завршеној романси са глумцем Иваном Босиљчићем, имала је малих техничких проблема. Јелени је, на самом почетку концерта, запела хаљина, али се она врло брзо снашла и са осмијехом наставила даље.

На концерту под називом "Панта реи", у пратњи новосадског "Брас оркестра", Томашевићева је представила пјесме са свог истоименог албума.

У интимној атмосфери позоришта, њени многобројни пријатељи, колеге, и обожаваоци, уживали су у пјесмама "Панта реи", "Кошава", "Океани", "Мед и жаока", "Aко опет одлазиш".

На репертоару је била и пјесма "Јутро" са којом је Јелена Томашевић учествовала на "Беовизији" 2005. године. Уз пратњу виртуоза на фрули Боре Дугића отпјевала је композицију "Оро" са којом је представљала Србију на такмичењу за "Пјесму Евровизије", прошле године у Београду.

Као специјални гости појавили су се Мари Мари, Жељко Јоксимовић и Корнелије Ковач.

Публика није остала ускраћена ни за изворну народну музику, коју Томашевићева увијек са задовољством изводи, па су њене вокалне способности дошле до изражаја у пјесмама "Где си било јаре моје" и "Зајди, зајди".

Дио програма био је посвећен филмској музици, а Томашевићева је подсјетила окупљене на пјесму "I will always love you" са којом је побиједила 2002. у емисији "3К дур", као и на легендарне хитове "What a feeleng" из филма "Flash dance" и "Can't my eyes of you " ("Ten things I hate about you").

Јелена Томашевић - Океани /video/ 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана