Јелена Томашевић: Глас и природност највећи адути VIDEO

Дејан Вујанић
Јелена Томашевић: Глас и природност највећи адути VIDEO

Мој највећи адут су глас и природност. Публика је препознала моју искреност и неисфолираност. Иво Aндрић је једном рекао: "До једноставности се треба уздићи".

Ово је за "Глас Српске" рекла популарна пјевачица Јелена Томашевић која ће у уторак у дворани "Борик" у оквиру "Оскара популарности" примити награду за најбољу поп пјевачицу године.

* ГЛAС: Шта Вам значи награда за најбољу поп пјевачицу?

ТОМAШЕВИЋ: Свака награда представља ми додатни мотив да будем још боља у послу који радим. Прошле године нисам могла да присуствујем "Оскару популарности" тако да се сада веома радујем доласку у Бању Луку, поготово зато што ценим ову манифестацију и њеног организатора Зорана Ђурића.

* ГЛAС: Шта Вас надахњује?

ТОМAШЕВИЋ: Надахњују ме људи око мене, различите ситуације, догађаји који су значајни за моје пријатеље, као и публика и лепота бављења овим послом. Љубав, пре свега.

* ГЛAС: Колико Вам значи љубав?

ТОМAШЕВИЋ: Волети не само партнера, већ и пријатеље, родбину то је велико умеће које се вишеструко враћа. Љубав покреће свет.

* ГЛAС: Колико Вам је љепота помогла, односно одмогла у каријери?

ТОМAШЕВИЋ: Не доживљавам се тако и никад се нисам тиме руководила. То је ствар личног укуса. Изглед мање-више може да допринесе и не мора се бежати од тога, ако је природно тако.

* ГЛAС: Да ли постоји граница између приватног и јавног живота познатих личности и да ли је новинари поштују?

ТОМAШЕВИЋ: Мора да постоји граница, али је исто тако важно да се испоштује публика. Народ верује у оно што се пише по новинама и емитује на телевизији. Мени није проблем да јавно кажем на примјер где ћу да летујем. Међутим, проблем настаје када се неко уплиће у мој емотивни живот који желим да остане само мој.

* ГЛAС: Како се носите са славом?

ТОМAШЕВИЋ: Не мислим да сам славна. Потичем из мале средине и родитељи су ме васпитали да останем с обе ноге на земљи, као и да ценим друге људе. Циљеви су ми свакако већи него пре, да имам много албума и концерата.

* ГЛAС: Ко је на Вас извршио највећи утицај и с ким сте најбоље сарађивали?

ТОМAШЕВИЋ: Свака сарадња доноси ново искуство и плодове. Још од Корнелија Ковача сам много научила, а поготово последњих пет година од када сарађујем са Жељком Јоксимовићем. Имала сам срећу да познајем много дивних људи од којих сам могла да научим много о овом послу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана