Јелена се плаши мрака, Aна не може без јабука

Глас Српске
Јелена се плаши мрака, Aна не може без јабука

Некада тенисерка, а сада тренер и неизоставни члан стручног тима тениске репрезентације Србије, Катарина Мишић открила је "другу страну" најбољих српских тенисерки Јелене Јанковић и Aне Ивановић.

Она је доста добро упознала Јелену и Aну и дефинитивно зна и њихову страну која се не презентује у медијима.

- Јелена и Aна су сјајне особе, свака на свој начин. Јелена је јако духовита, увек је спремна на смех и шалу на свој рачун. Са друге стране, Aна је јако емотивна и племенита душа - рекла је Мишићева.

Она је открила и неке занимљивости у вези са српском тенисерком које до сада можда и нису биле познате нашој јавности.

- Јелена се као мала изузетно плашила мрака. Када је играла свој први ФЕД куп, имала је 16 година, а ја сам имала ту част да јој будем цимерка. Све у свему, ноћу су увек морали да буду упаљени ТВ или лампа због њеног страха. Такође, као мала је могла да поједе ненормалне количине хране, а то се на њој никада није видело - открива Мишићева.

Када је у питању Aна Ивановић, Мишићева каже да је Aнчи најнеисквареније створење које познаје.

- Многи људи мисле да се фолира, али она је заиста једна неискварена душа. На пример, она није као већина популације зависник од интернета. Увек ће се радије определити за читање књиге, одлазак у позориште или кафу са другарицама него да време проводи поред компјутера. И да споменем, она једноставно не може да живи без јабука - закључила је Катарина Мишић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана