Јелена Карлеуша на свој начин обиљежила рођендан: Спот за „Бенга“ угледао свјетлост дана

Г.С.
Јелена Карлеуша на свој начин обиљежила рођендан: Спот за „Бенга“ угледао свјетлост дана

Поп дива Јелена Карлеуша јуче је прославила рођендан и одлучила је да овај посебан дан учини незаборавним за своје фанове.

Како би обиљежила ову прилику, поп звезда је изненадила своје обожаваоце објавом спота за пјесму „Бенга“.

Ова нумера, иако је Јелена претходно истицала да је омаловажена, постала је једна од најслушанијих у региону, а сада и широм свијета.

Док је пјесма „Бенга“ већ изазивала велику пажњу и постала хит на глобалном нивоу, спот за њу доноси још један ниво узбуђења.

Широм свијета, фанови су се снимали уз ову нумеру, која је букнула и направила тотални хаос. Јелена Карлеуша је одлучила да фанове обрадује висококвалитетним спотом, што је увијек њен заштитни знак, преноси Телеграф.

У новом споту, Карлеуша је још једном показала свој препознатљив стил и продукцијски квалитет, а спот је већ изазвао велики интерес и одушевљење међу њеним обожаваоцима.

 

Погледајте како изгледа најновије дјело Јелене Карлеуше и уживајте у њеном рођенданском поклону.

Подсјетимо, недавно је ЈК на Инстаграму и сама објаснила феноменом пјесме „Бенга” коју многи у почетку нису могли да разумију, преноси Телеграф.

- Када су прошле године изашли албуми „Алфа и Омега” песма „Бенга“ била је омаловажена до те мере да је на друштвеним мрежама проглашена за скип песму. Десио се и преседан у историји шоу-бизниса, да сам аутор текста (у овом случају Газда Паја) на Иксу напише да је песма, цитирам „неслушљива” и да је сагласан са мишљењем већине да је песма промашај иако је песму написао и за то добио хонорар. Песма „Бенга“ по слушању није прелазила статистичку грешку што су показивале све бројке и прегледи. Једино што је имало тенденцију да обори све рекорде био је хејт. Јавне личности су се утркивале да дају свој углавном негативан суд и допринесу масовном нападу. Годину дана касније, песма „Бенга” бележи скок слушаности од 800% по статистици на музичким платформама и сада води као најслушанија песма лета. Било је потребно годину дана да песма „експлодира“ на ТикТоку и ја сам је уврстила на списак песама на концертима. Да, чак сам је и ја привремено била избацила. Сада бенгамо заједно уз нови музички правац који сам родила у болном порођају без епидурала дугом годину дана - написала је ЈК.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана