Јелена Карлеуша психички сломљена

Блиц
Јелена Карлеуша психички сломљена

Београд - Имала сам сан да буде боље, да нас буде више. Зато ћу певати и сутра и прекосутра потпуно бесплатно - обећала је Јелена Карлеуша на свом, дуго најављиваном спектаклу на Ушћу, који се прије два дана завршио фијаском.

Ипак, поновљеног концерта синоћ није било нити ће га наредних дана бити.

- Неће бити новог концерта, зато што то није тако једноставно. Много ствари ту треба да се одради и не може се тек тако рећи - биће концерта и сутра - рекао је за „Блиц” естрадни менаџер Рака Марић, чија је фирма „Скај мјузик” била задужена за организацију.

За фијаско су „криви” технички проблеми, а за њих су одговорни људи из Карелушиног тима увјеравају из „Скај мјузика”, али и чињеница да је Ушће било полупразно, са једва десетак хиљада људи.

- Што се тиче опреме из „Скај мјузика”, ја вам могу рећи да је све функционисало перфектно и све је било исправно. Из Карлеушиног тима су заказали јер је избио кратак спој између неких жица. Да су имали генералну пробу, то се не би десило - тврди Марић.

Из „Атељеа Траг”, који са Јеленом ради већ дуги низ година, кажу да кривица никако није њихова.

- Жалосно је што је све оно што је Јелена снимала два месеца пало у воду. Та мултимедија је била феноменална и да су лед-екрани функционисали све би било онако како је требало да буде. Ми са тим немамо везе - истакао је Небојша Арежина, власник „Атељеа Траг”, који је био дио Јелениног тима задужен за аранжмане ове пјевачице.

Марко Кон, међутим, каже да се он одлично провео на концерту.

- Верујем да је она очајна, да су сви око ње очајни, јер да се то што се десило Карлеуши са техником, десило на пример Бијонсе - летеле би главе. Иако је било пуно пропуста са техником и мултимедијом, озвучење је било перфектно, она је добро певала и одлично је изгледала. Ја сам се лично сјајно провео - рекао је Кон.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана