Јелена Карлеуша проговорила о разводу

GS
Foto: Instagram

Пјевачица Јелена Карлеуша говорила је за ТВ Прва како се тренутно осјећа и какви су јој планови, након што је објавила да се разводи послије 17 година брака.

"Ујутру нисам добро. Нећу да лажем. Емотивно нисам добро у посљедње вријеме, али када је ријеч о послу никада боље. То даје једну добру цјелину. Океј сам... Жене код нас се чудно односе према разводу. Добила сам на хиљаде порука када сасм објавила да се разводим. Имала сам ту срећу или несрећу да се разводим уз два адвоката, тако да нисам имала неки осјећај. Дошла сам насмијана, мужа видјела нисам. 17 година смо били заједно али сам ја за све те годие углавном била сама...", рекла је Јелена а водитељка је подсјетила на ријечи доктора да добри бракови могу да се разведу, а обично се лоши не разводе.

"Па јесте, тако је. Мислим да је мој брак зато и трајао јер сам ја то држала, ја сам му давала вјештачко дисање. Не трпим пораз па сам просто оживљавала тај брак и правила од тога оно што није. То је мој брак, моја одлука. Не доживљавам развод као пораз ни као побједу, само ми је жао мог труда и улагања. Али ја сам жена са великим срцем, још пуно тога могу да дам. Али ево да дам један савјет свим женама, посебно показивати или поклањати емоције погрешној особи то је као да крварите поред ајкуле. Љубав не треба силити, чим ти убјеђујеш неког да ти вредиш, чим јуриш нешто, а није обострано, то ние љубав, то је нека врста патологије. Ако он не мисли да си најбоља и најљепша, ту нема љубави, то је осуђено на пропаст. Жене послије развода постану "рибе", то је добра страна развода. Имала сам срећу са Душком јер је сва имовина преписана на нашу дјецу, за разлику од неких мојих колегиница", рекла је ЈК.

А потом проговрила о каријери те открила да је снимила рекламу која ће ускоро бити емитована.

"Презадовољна сам спотом за пјесму Бенга, ово је треп музика. Генерално и каријером, нисам као неке јпевачице које су сада више водитељке него што су пјевачице, ево рецимо Цеца. Вољела бих да дођем у њену емисију мало да подигнем ту гледаност. Након Звезда Гранда дошли смо мој тим и ја на идеју да бих ја сама требала да имам свој шоу", рекла је Јелена, преноси Колектив.ме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана