Јелена Ђоковић: Новаково име отвара сва врата у свету

Blic.rs
Јелена Ђоковић: Новаково име отвара сва врата у свету

Она је способна, јака и амбициозна жена, која се ријетко појављује у медијима, али уз коју је Фондација „Новак Ђоковић" процвјетала.

Овако су новинари магазина „Спорто" описали Јелену Ђоковић. Супруга најбољег тенисера свијета Новака Ђоковића у интервуу који је направљен прије порођаја, највише је говорила о хуманитарном раду и изазовима с којима се среће као директорка Фондације „Новак Ђоковић".

- Било нам је битно да преко Фондације скренемо пажњу на проблеме и људе у Србији. Новаково име је олакшало, али немојте да мислите да нам је икада било лако. Новаково име отвара сва врата у свету - каже Јелена.

Војвоткиња од Јорка Сара Фергусон и принцеза Шарлин од Монака само су неке од истакнутих јавних личности које су помогле рад те организације, преноси "Блиц".

- Ниједна позната личност неће да дозволи да се њено име употребљава код институција које не уливају поверење, а ми смо нашу вредност потврдили кроз разне пројекте - рекла је Јелена, која је испричала и колико су били ангажовани око санације након - мајских поплава.

-Мислим да смо се добро изборили с тим изазовом и до сада смо обновили три вртића, а у плану су још два - каже директорка Фондације.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана