Једем оно што је најбоље за моје здравље

Aгенције
Једем оно што је најбоље за моје здравље

Позната холивудска глумица Анђелина Џоли је већ неко вријеме на удару медија због свог физичког изгледа.

Њена исхрана се базира на сјемењу и то спелти, чиа сјеменкама , кинои и још неким сјеменкама које она једноставне не може да престане да грицка.

Наиме, неименовани извор близак глумици је открио за амерички магазин "National Enquirer" да је Анђелина одувијек била велики фан оваквог начина исхране, али да је сада све попримило једну другу димензију.

"Познато је да је Анђелина опсједнута својим здрављем, али можда је толика брига одведе у другу крајност" рекао је неименовани извор.

Ипак, чини се да Анђелина и поред честих падања у несвијест не мари претерано и не жели да промијени начин исхране јер како каже једе оно што је најбоље за њено здравље.

"Сви хранљиви састојци који су потребни мом организму се налазе у тим сјеменкама. Једем оно што је најбоље за моје здравље. Осим тога овај начин исхране чини чуда за моју кожу која је сјајнија него икад" рекла је глумица.

О томе колико је Анђелина радикална када је исхрана у питању свиједочи и чињеница да се још 2011. године заједно са Бредом Питом подвргла дијети која подразумјева исхрану са дневним уносом од мање од 600 калорија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана