Jay-Z: „Нећу се мијешати - не могу контролисати што ће се догодити с њеним животом”

Агенције
Jay-Z: „Нећу се мијешати - не могу контролисати што ће се догодити с њеним животом”

Лос Анђелес - Један од најуспјешнијих репера данашњице, Jay-Z је заслужан за планетарну популарност Ријане.

Управо је Jay-Z открио љепотицу с Барбадоса те је узео под своје откриље - талентирана Ријана отада је постала једна од најславнијих женских извођача у свијету музике.

У интервјуу за радио Хот97, водитељка га је приупитала како коментарише Ријанино понашање у посљедње вријеме, које је помало изван контроле.

„Није на мени да о томе говорим, нити ћу се мијешати. Не могу ја контролисати што ће се догодити с њеним животом. Нећу се мијешати, радо могу дати некакав конструктивни савјет, кад ме пита, и то је то. Могу јој дати неке информације ако је занима, али живот одиграва све карте, живот ће одредити што ће бити с њом“, рекао је Ријанин ментор.

 Подсјетимо, Ријана у посљедње вријеме пуни медијске ступце. Прво је више пута закаснила на заказане концерте, да би на позорницу стигла под утицајем алкохола или неких опијата.

На посљедњем концерту у Монаку публика ју је чекала чак три и по сата. Уз то, Ријана је навратила и до Пољске, на концерт групе Кингс оф Лајон, гдје ју је један од фанова снимио како тетура иза позорнице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана