Јасмина очекује Виктора у Монте Карлу

Курир
Јасмина очекује Виктора у Монте Карлу

Београд - Виктор Троицки дефинитивно је преболио Сунчицу Травицу, с којом је био пет година, а која је посљедњих мјесец дана прије раскида одржавала паралелну везу с Драганом из Руме, преноси “Курир”.

Кад је пукло између тенисера и манекенке, она је остала са ожењеним човјеком из свог родног града, а он је убрзо упловио у романсу с Јасмином Стојић, која се такође бавила манекенством, а сада води породични хотел у Борчи.

Виктор и његова нова љубав већ су испланирали заједнички одмор у Монте Карлу, а како би избјегли папараце, одлучили су да она отпутује пет дана раније.

И док се трећи рекет Србије спрема да крене на пут, атрактивна црнка већ на друштвеним мрежама поставља фотке из монденског града у Кнежевини Монако.

Занимљиво је и да се због своје драге Троицки сад враћа на „мјесто злочина”, пошто баш тамо у априлу није желио да да крв на анализу током допинг контроле.

Због тога је суспендован на 18 мјесеци са свих тениских такмичења.

Иако се ни он ни Јасмина не изјашњавају о својој вези, она се прије неколико дана придружила групи на “Фејсу” Подршка за Виктора написавши „Верујем у тебе” и поставила три срца.

Иначе, њих двоје су у претходном периоду виђани како размјењују њежности наочиглед свих у веома посјећеним београдским локалима, попут „Баште код Југе”, „Фристајлера” и „Ривера”.

Виктор је очигледно заљубљен, па уз Јасмину лакше успјева да прихвати и велике проблеме у каријери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана