Јана Питман вади силиконе

Глас Српске
Јана Питман вади силиконе

Двострука свјетска првакиња на 400 метара са препонама Aустралијанка Јана Питман-Ролинсон одлучила је да извади силиконске уметке из груди како би повећала своје изгледе за освајање још једне медаље на Олимпијским играма 2012. у Лондону.

- Обожавала сам имати веће груди, али доста сам сазрела и боље се упознала те могу да будем искренија са собом када се гледам у огледалу. Не желим више да умањујем изгледе Aустралије. Желим да се осјећам што спортскије те да дођем на стазу у Лондон у што бољој форми - изјавила је 26-годишња Aустралијанка чији приватни живот често пуни новинске рубрике у њеној домовини.

Ролинсон је објаснила да је одлучила да стави силиконске уметке у прса јер "када се год гледала у огледало видјела би само мишићаве руке, широка рамена и јаке ноге".

- То су адути за добро и брзо трчање, али од мене не чине привлачну жену. Нисам жељела бити као друге олимпијске првакиње које личе на мушкарце - нагласила је Ролинсон, која је наслов свјетске првакиње освојила 2003. у Паризу и затим 2007. у Осаки, а одустала је од наступа на Свјетском првенству у Берлину због болова у леђима. Такође, због повреде је одустала и од наступа на Олимпијском играма у Пекингу 2008. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана