Јадранка Косор се удаје!

Глас Српске
Јадранка Косор се удаје!

Премијер Хрватске Јадранка Косор се удаје, а послије вјенчања ће се повући из политике. Заљубљеност је разлог њене расијаности, пренио је јуче хрватски портал "Index.hr", који је ексклузивном вијешћу о удаји Косорове обиљежио Свјетски дан шале. Вијест о удаји и повлачењу из политике хрватског премијера Јадранке Косор шокирала је не само хрватску јавност, већ и њене најближе сараднике. Дуго је Косорова чувала своју велику тајну, али људи из њеног окружења причају како су знакови ту већ одавно.

- Често је замишљена, као да јој мисли лутају негдје, а на лицу увијек исти блажени осмијех. И онда се одједном разбуди усред сједнице Владе и почне да прича о води са укусом и стадима оваца - каже блиски сарадник Косорове.

Извори портала су у овој првоаприлској шали тврдили да је изабраник њеног срца странац, мађарски дипломата. Сам дан свадбе неће бити радостан само за Косорову, већ и за цијелу Хрватску, с обзиром на то да се премијер послије вјенчања повлачи из политике. Вођство ХДЗ-а препустиће свадбеном куму Дарку Милиновићу, док ће се она преселити у Мађарску и посветити новом послу узгоју паса, закључује "Index.hr".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана