Израз "мега пинта црвеног вина" Џонија Депа са суђења постао виралан

ГС
Израз "мега пинта црвеног вина" Џонија Депа са суђења постао виралан

Током суђења за клевету Џонија Депа против Амбер Херд, глумица је доставила снимак Депа како разбија кухињу у својој кући у Западном Холивуду у Калифорнији, док је бивши пар био у браку.

Видео је пуштен у судници у Вирџинији, а Хердова је затворила очи на почетку емитовања снимка, који је био дио Деповог испитивања од стране адвоката Амбер Херд на крају друге недеље суђења.

На снимку се чуло како Деп виче псујући, а затим и како неко удара у зид. Потом се Хердова обратила Депу: "Све што сам урадила је да сам се извинила. Да ли ти се нешто десило? Не мислим тако. Попио си све ово јутрос? Разбијаш с***".

Депа је њен адвокат питао да ли је попио "мега пинту црвеног вина", на шта му је глумац рекао да је себи наточио "велику чашу вина", додавши: "Сматрао сам да је то неопходно".

Упркос тешком тренутку судског поступка, израз "мега-пинта вина" је постао извор интернет мимова, док је аудио снимак Деповог одговора постао виралан на ТикТоку. "Ако 'мега пинта вина' не буде на менију бранча до ове недеље, ми смо пропали као друштво.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана