Изгледајте као Блејк Лајвли!

Aгенције
Изгледајте као Блејк Лајвли!

Њена савршена фигура, разигран осмијех и предивна коса најприје су привукли нашу пажњу у серији "Трачара", а потом у филму "Дивљаци". Док холивудски папараци биљележе свако њено појављивање на улицама или црвеном тепиху, даме широм свијета заокупља питање – у чему је њена тајна?

Блејк Лајвли једноставно успијева да изгледа савршено у сваком тренутку. Иако признаје да највећи дио дугује доброј генетици, она ипак посвећује велику пажњу здравом и добром режиму исхране и редовном вежбању.

"Моја филозофија је да вјежбање и правилна исхрана морају постати начин живота и не смјеју зависити од некакве улоге или премијере", открила је плавокоса глумица.

Отпочните у експлозивном ритму

У потрази за добром фигуром али и физичком снагом, Блејк четири пута недјељно практикује строги режим тренинга. То подразумева 90 минута енергичног вјежбања које комбинује склокове, трчање, вјежбе снаге и издржљивости.

Већ након три недјеље оваквог интензивног режима резултати ће бити видљиви. Њен лични тренер Боби Стром наглашава да је након кратког периода Блејк успјела да умјесто уобичајене манекенске мршавости постигне праву атлетску грађу, дефинише мишиће и затегне читаву фигуру.

Тајна је у екплозивном ритму и великој посвећености. Осим тога, редовне масаже неколико пута недјељно помажу опуштању мишића због чега их глумица редовно практикује.

Сагорите масти

Боби Стром је интензивно радио на смањењу тјелесне масти код глумице за читавих 3-4 одсто.

"Оно што сам желио да постигнем јесте низак ниво масти у тијелу како бисмо добили чисту мишићну масу. Да бисмо то постигли отпочели смо са загријвањима попут џогирања. На тај начин омогућавате да крв боље проструји, али и континуирано сагорјевање", објаснио је тренер.

Он надаље истиче важност редовног вјежбања уз понављање истих вјежби у великом броју серија, али никада истим редослиједом.

Заборавите на шећер

Блејк Лајвли практикује искључиво здраву исхрану засновану на протеинима. За доручак углавном бира овсену кашу са боровницама, за ручак салату са пилетином, а за вечеру рибу са поврћем.

Њена исхрана укључује и органске грицкалице попут сушеног воћа, банане преливене чоколадом или јагодичастих воћних мјешавина. Важно је да сви оброци буду лишени додатног шећера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана