Изгледа боље него икада, а све захваљујући 61-годишњем супругу: Наш хоби је секс

Агенције
Изгледа боље него икада, а све захваљујући 61-годишњем супругу: Наш хоби је секс

Краљица теленовела, Талија, о вјечном осмијеху, формули среће, годинама..

.Мада је осмијех одувијек био њен заштитни знак, чини се да је он тек сад, на прагу 45. године (пуни 26. августа), одраз комплетно остварене жене. За Аријадну Соди Миранду, цијелом свету познатију по свом другом имену - Талија, може се рећи да ју је живот послије 37 година блиставе музичке и глумачке каријере, управо захваљујући несебичном ширењу позитивне енергије, наградио свим животним благодетима.


Некадашња краљица теленовела ("Маримар" и "Росалинда") радује се, како каже, као мало дијете реакцијама обожавалаца на пјесме са новог албума "Латина" (изашао 6. маја), али и завршетку радова на модној колекцији. Ипак, латиноамеричка Мадона, како је тамошњи медији ословљавају, признаје да јој осијмех данас првенствено "цртају" њена дјеца - ћерка Сабрина (8) и син Метју (4), те супруг и бивши предсједник "Сони мјузика" Томи Мотола (61), са којим од удаје прије 16 година живи у Њујорку.

- Откад знам за себе не скидам осмијех са лица, јер волим да се смијем и не доживљавам живот превише озбиљно. Данас, могу да ме критикују, да ми суде... није ме брига! За мене је живот велика шала. Треба се смијати и провести вијек у весељу - поручује Талија, додајући да се никад није сигурније осјећала као у петој деценији живота.

- Осјећам да сам женственија, сигурна 100 одсто у оно што хоћу и што нећу, као и у то са ким волим да проведем дан и са ким не желим да се сретнем, шта тражим од живота а шта бих избјегла. Раније је мој одговор за све био "да", а данас ми причињава велико задовољство кад уз осмијех могу да кажем "не". Зато што цијеним себе и радим искључиво оно што ми срце каже. Схватила сам да не мораш да пристанеш на нешто што не желиш да би био добар човјек. Бити добар са собом, то је једини компромис у мом роковнику живота.

Са скоро четири деценије каријере, Талија признаје да је највише "да" на своју штету изговорила у послу. Зарад девојачких снова, а због неискуства, прихватала је сваки пројекат плашећи се да уколико одбије неки - понуде више неће стизати на њену адресу. Касније је схватила да је то био неоправдан страх, те да сваког од нас чека његових пет минута.

- Моја мама је знала да каже: "У свеца кога нико није видио, нико и не вјерује", а ја сам јој одговарала: "Свецу који је обожаван, пале се све свијеће овог свијета". Била је то наша битка између "можеш да бираш" и "морам да прихватим". Данас радим искључиво оно у чему видим сврху улагања свог времена - истиче талентована умјетница, која и у зрелим годинама слови за атрактивну жену. Она о себи, пак, не размишља на тај начин. Нити је икада у свом одразу у огледалу видјела секс-симбол.

- Одувијек сам приватно била дјевојка из комшилука. Тако су ме доживљавали и људи из мог окружења. И данас се изненадим својим заводљивим издањима на фотографијама, јер то нисам ја. Кад се нашминкам, дотјерам и станем пред камере, из мене изађе мој алтер его. Фамозна Талија чије чари никад нисам користила у приватном животу - признаје ова успјешна пословна дама, која се, за разлику од многих вршњакиња, не стиди година.

- Далеко од тога да причам на сва звона колико их имам, али вјерујем да кад проживиш неколико живота у једном, мораш да будеш поносан на своје битке и ожиљке. Не брину ме године колико чињеница да од обавеза можда нећу стићи да посјетим сва она мјеста о којима сам маштала. Захваљујући послу, упознала сам много различитих култура и људи. Али све је то било на брзину, без предаха. Жеља ми је да видим Кину, свети град Инка Мачу Пикчу, острва Галапагос, Камбоџу... Да одем тамо на одмор и уживам у тренутку, али за то ћу морати да сачекам да ми дјеца заврше школу - завршава Талија.

Латиноамеричка звијезда недавно је тврдила да је за њен добар изглед заслужан добар сексуални живот.

"Морам да се захвалим сексологу Ненси Алварез која ми је дала неколико сјајних савјета због којих данас изгледам младолико и прелијепо."

"Мој хоби је секс и на срећу, мој муж има исти хоби", рекла је Талија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана