Издање Венити фера које ће свако пожељети да има

Aгенције
Издање Венити фера које ће свако пожељети да има

За овогодишње издање магазина "Венити фер" посвећено Холивуду позирали су тренутно најпопуларнији глумци, а поштовање различитости обрадовало је кориснике интернета.

За насловницу мартовског издања, које већ 20. годину заредом слави Холивуд, позирале су неке од највећих звијезда у филмској индустрији, од којих су шест афро-американци: Чиветел Еџифор, Идрис Елба, Мајкл Б. Џордан, Лупита Најонго, Наоми Харис и Чедвик Бозмен. Сви су глумили у веома запаженим филмовима ове године, а Еџифор и Лупита су номиновани за Оскара.

Поменути глумци дијеле насловницу са колегама са А листе Џулијом Робертс и Џорџом Клунијем.

"Као и сваке године ‘Венити фер’ има насловницу која се протеже на три стране, али ове године афро-американци се налазе у првом дијелу гдје их иначе нисте могли видјети. Напредак", похвалили су критичари овогодишње издање посвећено Холивуду.

На насловници се такође налазе и младе звијезде као што су Ана Кендрик и Кери Мулиган.

Иначе, магазин је често био на мети критика због сексизма посебно 2006. године када су се на насловницу нашли Том Форд, Скарлет Јохансон и Кира Најтли. Наиме, ово издање је разљутило многе будући да је креатор био обучен, док су Скарлет и Кира позирале наге.

Ове године пак, уредништво побраја само ријечи хвале.

"Насловница показује занимљиву комбинацију познатих личности из свих група од мегазвијезде Џулије Робертс до младе Маргот до талентованих црних глумаца", само је један од коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана