Изабрана најбоља тијела Холивуда

Глас Српске
Изабрана најбоља тијела Холивуда

"Фитнес магазин" прогласио је двије бивше буце за неке од најзгоднијих познатих личности у 2010. години. Кћерка Озија Озборна, двадесетшестогодишња ријалити звијезда Кели Озборн и јунакиња филма "Дјевојке из снова" Џенифер Хадсон потпуно су промијениле своју фигуру и успјеле да обуку одјећу мању за чак десет конфекцијских бројева.


Кћерка хевиметалца прославила је губитак килограма тако што је позирала у црвеном бикинију за насловну страну магазина посвећеног одржавању добре линије (Shape Slamming magazine). Она је почела да скида килограме послије појављивања у емисији "Плес са звијездама" током које је, свакодневно вјежбајући, ослабила десет килограма.
Такође, изјавила је да је научила како да се одрекне брзе хране. - Раније сам јела чипс и колаче и пила газирана пића по цијели дан - признаје она.

- Морала сам да научим да боље бирам шта једем - додала је.

Оскаровка Џенифер Хадсон (28) је постала портпарол Удружења за контролу тежине "Вејтвочерс" (WeightWatchers) пошто је драстично ослабила послије рођења првог дјетета.
Кортни Кокс (46) је освојила титулу "звијезде која је побиједила године". Кејт Мидлтон, која вјежба сат дневно у теретани, проглашена је за "нај будућу невјесту".
Звијезда серије "Људи са Менхетна" Кристина Хендрикс је прва међу славним са облинама, што није изненађење. Глумица је сваког дана напорно вјежбала и радила класичне вјежбе за мршављење. Она је, такође, јела намирнице као што су авокадо и маслиново уље, без обзира на калорије.
Рис Видерспун и њен момак Џим Рот су проглашени за "најслађи пар у форми". Изгледа да су њих двоје сваког другог дана виђени како заједно џогирају или брзо ходају, очигледно уживајући што заједно одржавају кондицију.
Рис је тренирала са стручњаком за фитнес Мајклом Џорџом, који форсира вјежбе јачања и рад на више група мишића одједном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана