Иза­бран нај­бољи тран­спа­рент у Ита­ли­ји

Глас Српске
Иза­бран нај­бољи тран­спа­рент у Ита­ли­ји

Го­дишња на­гра­да за нај­бољи тран­спа­рент на ста­ди­они­ма ита­ли­јан­ске Се­ри­је "A" оти­шла је у ру­ке на­ви­ја­чи­ци То­ри­на. До­ти­чна се про­сла­ви­ла држе­ћи на­тпис на ко­јем је пи­са­ло: "Ба­рем сам пи­ја­на".

Име 22-го­дишње на­ви­ја­чи­це клу­ба ко­ји је про­шле се­зо­не испао у дру­гу ита­ли­јан­ску ли­гу је Еле­оно­ра Ин­гра­си­ја, а по­бје­ду је одни­је­ла по су­ду ко­ми­си­је у ко­јој су, ме­ђу ос­та­ли­ма, сје­дје­ли пред­сје­дник ита­ли­јан­ског фу­дбал­ског са­ве­за Ђан­кар­ло Aбе­те и пред­сје­дник ита­ли­јан­ског олим­пиј­ског одбо­ра Ђа­ни Пе­тру­ћи. Дру­го мјес­то за­слу­жио је Ми­ла­нов на­ви­јач ко­ји се изру­ги­вао ве­зи пред­сје­дни­ка свог клу­ба Сил­ви­ја Бер­лус­ко­ни­ја и ти­нејџер­ке Но­еми ко­ја га је на­зи­ва­ла та­ти­цом и од њега при­ма­ла по­кло­не. То­ком пре­ла­зног ро­ка на­ви­јач је држао на­тпис на ко­јем је пи­са­ло "Та­ти­це, ку­пи ми Aде­ба­јо­ра", у по­тпи­су Но­еми. И тре­ће­пла­си­ра­на на­гра­да ис­ка­за­ла се ду­хо­ви­тош­ћу, а па­ра­фра­зи­ра фил­мски кла­сик, ко­ји је код нас по­знат под име­ном "Про­ху­ја­ло с ви­хо­ром".

Пред­сје­дни­ца Ро­ме Ро­се­ла Сен­си одби­ја про­да­ти клуб по­ну­ђа­чи­ма, а њено име за­пра­во је ита­ли­јан­ска вер­зи­ја име­на Скар­лет, што је до­ве­ло до на­тпи­са: "Пос­то­ји ли уис­ти­ну по­ну­да, бу­ди по­пут Скар­лет О'Ха­ре, про­ху­ји с ви­хо­ром". По­пу­ла­ран је код на­ви­ја­ча био и Ин­те­ров тре­нер, а нај­бољи тран­спа­рент с њего­вим име­ном за­слу­жио је чет­врто мјес­то. По­ру­ка на­ви­ја­ча што ми­сли о њему гла­си­ла је: "Му­рињо је на­учио ита­ли­јан­ски је­зик са­мо за­то да би мо­гао сра.." У топ де­сет угу­ра­ла се ша­ла и на ра­чун Aн­то­ни­ја Ка­са­на, та­чни­је њего­ве ауто­био­гра­фи­је у ко­јој тврди да је спа­вао с ви­ше од 700 же­на. "700 же­на за Ка­са­на, а мо­зак му је и даље дје­ви­чан­ски не­та­кнут".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана